Wie wij zijn en hoe we werken
 /  Wie wij zijn

Wie wij zijn

Jeroen Duller heeft 25 jaar ervaring in de reclame en communicatie branche. Een echte praktijk man en geeft al 20 jaar training in het produceren van media uitingen die zijn gericht op designers, contentmanagers, zzp’ers, ondernemers, PR,- en marketingmedewerkers, startende vormgevers of grafische ontwerpers.

Onze cursussen zijn zowel op basisniveau als op gevorderden niveau te volgen. Alle cursussen kunnen ook “incompany” en op maat verzorgd worden. Hierbij dient het cursusprogramma als basis en kan er specifiek ingegaan worden op de wensen vanuit jouw organisatie. Neem contact op voor meer informatie.

 

Hoe we werken

Bring Your Own Device (BYOD). Dit is de methode waarmee we werken. Je brengt je eigen laptop, computer, muis of tekentablet mee waarop je werkt. Staat hier nog niet de nodige software op? Dan kun je een proef-versie installeren. Let op dat de proef-versie 7 dagen te gebruiken is per programma vanaf het moment dat je deze voor de eerste keer opstart. Start deze dus niet op voor de eerste cursusdag.

Het voordeel van het werken op je eigen laptop is dat je alle instellingen goed hebt staan die we tijdens de cursus behandelen. Inclusief presets voor het maken van goede PDF bestanden. Op deze manier heb je ook altijd je eigen oefenbestanden en werk bij je en kun je er thuis ook nog aan verder werken.

 

Praktijk en vakgericht

Onze cursussen zijn kort en praktisch, zodat je het vervolgens snel kan toepassen binnen je eigen vakgebied. We hebben kleine groepen waardoor individuele aandacht gegarandeerd is (3 tot 6 personen). Onze trainers werken dagelijks met de Adobe software en vanuit de praktijk krijg je de laatste tips & tricks.

 

Cursuslocatie

We maken gebruik van de trainingsruimte bij Trainingscentrum Rijnmond, direct gelegen aan de snelweg (A29) en je kunt hier gratis parkeren.
Lees hier hoe we omgaan met het corona virus en de maatregelen van het RIVM.

Bekijk meer over de locatie

 

Aanmelden voor de cursussen.

Ben je enthousiast en wil je graag een cursus volgen? Vind jouw cursus en voeg deze cursus aan de winkelmand toe. Je kunt direct betalen via iDeal of via een bankoverschrijving op factuur.

 

Bekijk hier de beschikbare cursus data

Eerstvolgende cursus

DTP Cursus

DULCOM geeft trainingen in Creatief DTP met Adobe InDesign, Illustrator, Photoshop in Creative Cloud. Leer werken met deze programma’s en het foutloos aanleveren van PDF bestanden bij drukkers. Onmisbare kennis voor iedereen die in zijn werk te maken heeft met vormgeving.