Corona virus en trainingen
 /  Corona virus en trainingen

Wat doen wij om verspreiding van het virus te voorkomen?

Wij volgen de adviezen van het RIVM. Wij hebben daarom het aantal deelnemers beperkt om een minimale afstand van 1,5 meter aan te houden tussen de deelnemers.

Ook zullen we wanneer we verkoudheidsklachten en/of verhoging hebben de adviezen van het RIVM opvolgen en thuis blijven. Uiteraard zorgen we voor een passende oplossing.

We vragen ook aan onze deelnemers om de adviezen van het RIVM op te volgen:

 • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog (dus niet in je hand)
 • Was je handen regelmatig grondig met zeep, 20 seconden lang
 • Gebruik een mondkapje tot je op je plaats zit
 • Gebruik papieren zakdoekjes
 • Geef elkaar geen hand
 • Blijf op 1,5 meter afstand van de andere cursisten en de trainer
 • Reis alleen als het niet anders kan met het OV en ga niet carpoolen
 • Was en desinfecteer regelmatig je handen

Wat doet de trainingslocatie om verspreiding van het virus te voorkomen?

Onze trainingslocatie heeft passende maatregelen genomen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Hierbij volgen zij de richtlijnen van het RIVM.

Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

 • De locaties hebben de maximale capaciteit van hun locatie gebaseerd op het aantal vierkante meters aan zaalcapaciteit. Daarbij is rekening gehouden met de vereiste 1,5 meter afstand tussen personen
 • Alle toiletruimtes, oppervlakten in de coffee lounges en onze zalen worden vaker schoongemaakt en gedesinfecteerd dan normaal
 • Iedereen wordt verzocht direct door te lopen naar de trainingsruimte en niet te wachten in de entree
 • Wanneer de training is beëindigd dien je de aangegeven looproute te volgen om het pand te verlaten
 • Er zijn mondkapjes aanwezig wanneer je deze zelf niet bij je hebt

Ik heb me ingeschreven voor een training maar ik mag niet naar de cursus

Het kan zijn dat het bedrijf waarvoor je werkt het niet toelaat om bijeenkomsten te bezoeken. Wij zorgen dat je je training of cursus kosteloos kan verplaatsen naar een later moment. Neem hiervoor – minimaal 2 weken voor aanvang – telefonisch contact met ons op om een nieuwe datum in te plannen.

Ik heb me ingeschreven voor een training, maar voel me niet lekker. Wat nu?

Het is belangrijk hierin de adviezen van de overheid te volgen. Kom dan niet naar de training of cursus om eventuele verdere verspreiding van het virus te voorkomen, en zorg goed voor jezelf. Informeer je afwezigheid 24 uur van tevoren via telefoonnummer 06 296 237 21. Informeer ons over de uitslag van je corona-test. Alleen dan kun je de training of cursus kosteloos verplaatsen.

Kan de training ook op afstand worden gevolgd?

Als de training doorgaat en klassikaal wordt gegeven, dan is het niet mogelijk om deze online te volgen. Als er gegronde bezwaren zijn om de training vanwege het coronavirus niet klassikaal te volgen, dan kun je contact opnemen met ons. Wij kijken dan samen met jou naar een passende oplossing.

Ik wil me inschrijven voor een training of opleiding later in het jaar, maar vind dit vanwege het coronavirus nogal een groot risico

Uiteraard hebben we hier begrip voor. Wanneer je je hebt ingeschreven voor een cursus of training en deze kan door de omstandigheden van het coronavirus niet doorgaan, dan mag je deze te allen tijde kosteloos verplaatsen naar een ander moment.

 

Mocht je nog vragen hebben over dit onderwerp, dan kun je contact met ons opnemen via 06 296 237 21 of via opleiding@dtpcursus.com

DTP Cursus

DULCOM geeft trainingen in Creatief DTP met Adobe InDesign, Illustrator, Photoshop in Creative Cloud. Leer werken met deze programma’s en het foutloos aanleveren van PDF bestanden bij drukkers. Onmisbare kennis voor iedereen die in zijn werk te maken heeft met vormgeving.