Cursist aan het woord
 /  Adobe / Branche / Cursist aan het woord
Cursist aan het woord

Cursist aan het woord

 

Richard Wilmink van Oolaboo vertelt waarom hij de opleiding Creatief DTP met InDesign, Photoshop en Illustrator heeft gevolgd bij DTPcursus.com.

Oolaboo is een Nederlands cosmetica merk wat huid en haar producten ontwikkeld en verkoopt aan kapsalons, schoonheidssalons en hotels. Uiteraard heeft Oolaboo een reclamebureau welke de creatieve concepten ontwikkeld en vertaalt naar ontwerpen. De wens van Richard was om in huis aanpassingen of doorontwikkeling op communicatie-uitingen te kunnen doen. Door het volgen van de cursus heeft dit veel opgeleverd. Hij is nu zelf in staat zijn brochures vorm te geven of verpakkingen aan te passen. In 80% van de gevallen kan hij zelf werkzaamheden verrichten en hoeft hij niet het reclamebureau in te schakelen. Niet afhankelijk zijn van derden is prettig, want dit bespaart tijd en kosten.

Jeroen Duller
Jeroen Duller

Ik wil je alles leren wat je in de praktijk nodig hebt. Stel mij maar een vraag en weet zeker dat ik je kan helpen!

Wil je een reactie achter laten?

Your email address will not be published. Required fields are marked.*

Door u gekozen

Interessant?

DTP Cursus

DULCOM geeft trainingen in Creatief DTP met Adobe InDesign, Illustrator, Photoshop in Creative Cloud. Leer werken met deze programma’s en het foutloos aanleveren van PDF bestanden bij drukkers. Onmisbare kennis voor iedereen die in zijn werk te maken heeft met vormgeving.