Cursusaanbod
 /  Cursusaanbod

Volg de cursus die jou past

Wil je jouw ideeën omzetten naar tekst en beeld? Wil je zelf leren om logo’s, flyers of brochures te maken of aan te passen? Wil niet meer afhankelijk zijn van externe partijen of je weten wat je nu eigenlijk allemaal kan met Photoshop, Illustrator of InDesign?
Vind hier jouw cursus om snel en effectief met de Adobe programma’s aan de slag te gaan.
Losse cursus: € 360,-
Cursus Creatief DTP met InDesign, Photoshop en Illustrator: € 950,-
In-Company training: € 600,- per dagdeel

De cursussen worden gegeven vanuit onze cursuslocatie in Rotterdam Barendrecht. Direct gelegen aan de snelweg (A29) en je kunt hier gratis parkeren. Bekijk hier meer informatie over de locatie.

Volg de cursus die jou past

Vind hier jouw cursus om snel en effectief met de Adobe programma’s aan de slag te gaan.
Losse cursus: € 295,-
Creatief DTP: € 850,-

Door u gekozen

LodgeLife Spijkenisse
LodgeLife Spijkenisse
12:22 20 Aug 19
Zeer interessante training InDesign gevolgd! Na de training kun je direct zelf aan de slag met flyers, folders en cadeaubonnen.
Sacha Kieboom
Sacha Kieboom
13:08 19 Aug 19
In de 3 daagse cursus leg je een sterke basis voor het gebruik van de programma's Indesign, Photoshop en Illustrator. Ik kon er direct mee aan de slag en ik zou deze cursus zeker aanraden!
Tom Havenaar
Tom Havenaar
10:21 19 Aug 19
Ik heb er erg veel geleerd! Duidelijke, laag drempelige en goede uitleg met ruimte voor eigen vragen en een grapje
Hannah Whittle
Hannah Whittle
07:30 31 Jul 19
Ik heb de cursus die Jeroen gaf als erg positief ervaren. Door de heldere uitleg heb ik in een dag de basis van InDesign onder de knie gekregen. Een erg leerzame dag!
Raimond Overdevest
Raimond Overdevest
10:37 30 Jul 19
Jeroen is een enthousiaste en zeer vakkundige leraar. Hij heeft de basis van Indesign, Photoshop en Illustrator duidelijk uitgelegd a.d.v. voorbeelden en oefening.
Bekijk alle beoordelingen

DTP Cursus

DULCOM geeft trainingen in Creatief DTP met Adobe InDesign, Illustrator, Photoshop in Creative Cloud. Leer werken met deze programma’s en het foutloos aanleveren van PDF bestanden bij drukkers. Onmisbare kennis voor iedereen die in zijn werk te maken heeft met vormgeving.