DTP Summer School 2019
 /  Adobe / Branche / DTP Summer School 2019
DTP Summer School 2019

DTP Summer School 2019

Wil jij deze zomer leren werken met Adobe Photoshop, InDesign en Illustrator?

Tijdens de zomer is er nu de mogelijkheid om kennis op het gebied van Adobe Photoshop, InDesign en Illustrator op te doen.
Waar de meeste opleiders stoppen met trainingen en cursussen gaan wij gewoon door in de maanden juli en augustus!

DTP – of liever gezegd DeskTop Publishing – is het bewerken en opmaken van documenten die bestemd zijn voor drukwerk, en die dus meestal bestemd zijn voor publicatie, zoals folders, tijdschriften, brochures, Social media en andere internetpublicaties. Je gebruikt hiervoor een computer en werkt o.a.in de programma’s Adobe Photoshop, InDesign en Illustrator.

Heb jij in je werk, op school of privé te maken met het maken van professionele uitingen? Merk je dat je tegen obstakels of onmogelijkheiden in programma’s oploopt? Wil je na de zomer jouw publicaties zelf kunnen doen in professionele programma’s als Adobe Photoshop, InDesign en Illustrator? Of misschien wil je jouw externe vormgever beter begrijpen?
Kom dan je kennis en ervaring verbreden door een cursus Creatief DTP te boeken en laat je in 3 volle dagen opleiden tot Creatief DTP-er.

Zo heb je naast een mooie vakantieherinnering ook een schat aan kennis om te delen en begin je met een frisse start na de zomer.

De cursus zal worden gegeven in kleine groepen zodat er genoeg ruimte is voor individuele aandacht. Daarnaast is er ruimte om jouw vragen en mogelijkheden in de groep te behandelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het ontwerpen van jouw eigen Social Media uitingen met je logo en of het bewerken van beeld.
De voorbeelden die we gebruiken zijn onderdeel van het cursusmateriaal maar Dulcom Dtp trainingen streeft er ook naar om een gepersonaliseerd programma aan te bieden. Schroom dus niet om jouw vragen te stellen zodat hier rekening mee gehouden kan worden.

Cursusdagen : maandag, woensdag en vrijdag
Opleiding : 3 intervisiedagen in groepsverband
Niveau : MBO+/ kennis van het gebruik van een computer is wenselijk
Tijden : 10.00 tot 16.00 uur
Verzorging : Inclusief Wifi, lunch, koffie + thee en water.
Docent : Jeroen Duller
Locatie : Londen 6, Barendrecht

Schrijf je nu in en besteed je zomer op een creatief leerzame manier!

 • maandag 22 juli: Adobe InDesign
 • Woensdag 24 juli: Adobe Photoshop
 • Vrijdag 26 juli: Adobe Illustrator

Of

 • maandag 12 augustus: Adobe InDesign
 • Woensdag 14 augustus: Adobe Photoshop
 • Vrijdag 16 augustus: Adobe Illustrator

Jeroen Duller
Jeroen Duller

Ik wil je alles leren wat je in de praktijk nodig hebt. Stel mij maar een vraag en weet zeker dat ik je kan helpen!

2 comments

 1. Avatar

  Ik wil het liefst Een uitgebreide cursus volgen van 2 weken om echt Diep in te gaan op dtp vaardigheden. Dan zou ik Wat vakantiedagen opnemen en even diep in de materie duiken. Ik zie nergens de mogelijkheid hiertoe. Klopt dat?

  • Jeroen Duller

   Hallo Willeke. Normaal is de cursus Creatief DTP Basis en Gevorderden elk 3 dagen verdeeld over 3 weken.
   IN de zomer maanden juli en augustus doen we 3 dagen in 1 week. Normaal ben je voor Basis en Gevorderd 6 weken bezig. Dit kun je nu in 2 weken doen.

Wil je een reactie achter laten?

Your email address will not be published. Required fields are marked.*

Door u gekozen

Interessant?

DTP Cursus

DULCOM geeft trainingen in Creatief DTP met Adobe InDesign, Illustrator, Photoshop in Creative Cloud. Leer werken met deze programma’s en het foutloos aanleveren van PDF bestanden bij drukkers. Onmisbare kennis voor iedereen die in zijn werk te maken heeft met vormgeving.