Online privé DTP cursus
 /  Adobe / Online privé DTP cursus
Online privé DTP cursus

Online privé DTP cursus

Blijf niet stil zitten thuis, maar ontwikkel jezelf

Juist in deze tijd zitten mensen thuis. Besteed deze periode nuttig en kies voor een online training op afstand. Dulcom DTP trainingen staat bekend om haar praktijkgerichte creatieve DTP trainingen. Dit doen wij al meer dan 18 jaar. Omdat jezelf ontwikkelen altijd en overal moet kunnen, hebben we voor deze periode een online privé training ontwikkeld.

In slechts 3 uur help ik je verder op weg in de Adobe programma’s InDesign, Illustrator en Photoshop. De voordelen van deze online training zijn; 1 op 1 aandacht en de vragen kun je direct stellen aan jouw trainer. Of je nu absoluut beginner bent, of al met de Adobe programma’s werkt. Je gaat gericht te werk zodat jij direct je opgedane kennis kunt toepassen in je werk en of privé.

De kosten hiervan zijn slechts € 299,- voor 3 uur privé les online (excl. BTW).
Wil je daarna ook nog aansluiten bij een groepstraining aankomende zomer, dan worden de kosten van je online cursus in mindering gebracht!

Meld je nu aan en kies zelf je dag en tijdstip voor je 1 op 1 online training.

  Om welk Adobe programma gaat het?

  Welk niveau heb je?

  Welke datum en tijd heeft je voorkeur?
  Voor de online training maken we gebruik van je webcam zodat we elkaar kunnen zien en horen. En je kunt je scherm delen zodat ik je er doorheen kan helpen met de nodige uitleg.

   

  Jeroen Duller
  Jeroen Duller

  Ik wil je alles leren wat je in de praktijk nodig hebt. Stel mij maar een vraag en weet zeker dat ik je kan helpen!

  Wil je een reactie achter laten?

  Your email address will not be published. Required fields are marked.*

  Door u gekozen

  Interessant?

  DTP Cursus

  DULCOM geeft trainingen in Creatief DTP met Adobe InDesign, Illustrator, Photoshop in Creative Cloud. Leer werken met deze programma’s en het foutloos aanleveren van PDF bestanden bij drukkers. Onmisbare kennis voor iedereen die in zijn werk te maken heeft met vormgeving.